Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Rogla - Apartma Jurgovo
Kranjska gora - Razor
Letovanja
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Zimovanja/Rogla - Apartma Jurgovo
   
  Rogla
Apartma JurgovoNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za zimo 2023/24 zakupil sedem posteljni apartma v Koči na Jurgovem, ki se nahaja kilometer od hotela Planja na Rogli. Apartma v Koči na Jurgovem (https://www.rogla.eu/si/namestitev/apartmaji-koca-na-jurgovem) ima ločeno triposteljni in štiriposteljni apartma s skupno souporabo kuhinje (primeren tudi za dve družini). V Koči je tudi restavracija. 

Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, ogrevanja, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač ter končnega čiščenja, so všteti v ceno najema. Turistično takso, prijavnino in stroške telefona plačajo gostje sami. Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani: www.rogla.si  

Menjava gostov je ob sobotah.

Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za zimovanje v času od 30. decembra 2023 do 2. marca 2024. Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 70€, plačljiva v dveh obrokih. 

Najemnina za nečlane znaša 140€. 

Prijave za zimovanje zbira NSDLU do 24. novembra 2023. 

Odobritev terminov za zimovanje bo opravljena skladno z določili 10.člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet. 

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 1. decembra 2023.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za zimovanje na Rogli«, ki jo dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si (zadeva: za Roglo). 

Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali! 

 

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: Lucija.MiklicCvek@ff.uni-lj.si

 

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD