Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Baška - Otok Krk
Umag - Istra
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Baška - Otok Krk
   
  Baška
Otok KrkNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za svoje člane sklenil pogodbo o najemu 4/5 posteljnega apartmaja v Baški na otoku Krku.

Ker ni bilo možno dobiti istega apartmaja za celo sezono, se termini menjajo z apartmajem v bližnji hiši.Prvi apartma se nahaja  v apartmajski hiši (naslov je Stjepana Radića 26, Baška). Ima dve spalnici (2 x 2 postelji), dnevni prostor s kuhinjo kjer se nahaja eno dodatno ležišče, WC, kopalnico in balkon. Dodatno ležišče je potrebno v naprej najaviti. Apartma ima wi-fi. Gostje lahko koristijo žar na dvorišču. Do objekta se pride z osebnim avtomobilom. Najbližja plaža je oddaljena 450 m hoje, oddaljenost do najbližje trgovine je 300 m,oddaljenost od centra mesta je 450 m. Ta apartma je rezerviran za termine 27. 6 - 4. 7., 18. 7. - 22.8., 29. 8. - 5. 9. 2021.Drugi apartma se nahaja na isti ulici kot prvi apartma. Ima dve spalnici (ločeni ležišči)  in pomožno ležišče, balkon s pogledom na morje, je približno 450 m oddaljem od morja in centra mesta. Apartma ima wi-fi in parking. Hišni ljubljenčki tu niso dovoljeni. Apartma je rezerviran za termine 4. 7. - 11.7., 11. 7. - 18. 7., 22. 8. - 29. 8. 2021. 


Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceni najema s tem, da so naši gostje dolžni varovati in paziti na opremo apartmaja in na mestu samem poravnati morebitno škodo. Turistično takso (0,30€/dan na osebo) in prijavnino (3€ na osebo, kar je enkratni znesek) plačajo gostje posebej na kraju samem. Doplačilo za hišne ljubljenčke je 6€/dan (dovoljeni so le v prvem apartmaju). Prijavo opravite v pritličju hiše, kjer se nahaja agencija.

Menjava gostov je ob nedeljah. 


Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za letovanje, ki je možno
od 27. junija do 5. septembra 2021.

Za člane sindikata je cena dnevnega najema 50 EUR, plačljivo v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 105 EUR.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 26. maja 2021.

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do do 31. maja 2021.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Baški«, ki ju dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si (zadeva: za letovanje v Baški – otok Krk).


Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali!

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si.

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD