Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Baška - Otok Krk
Umag - Istra
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Umag - Istra
   
  Umag
Neodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za svoje člane sklenil pogodbo o najemu 4 posteljnega apartmaja SOL STELLA v Umagu. Oddahnite si v srcu zahodne obale Istre: apartmaji se nahajajo v mirnem, gozdnatem predelu, a še vedno v neposredni bližini vseh vsebin resorta Stella Maris. Namenjeni so družinskim počitnicam, v njihovi bližini pa je tudi bazen s prostorom za sončenje.

Apartmaji (naslov Stella Maris 8A, 52470 Umag) za štiri osebe so veliki 28 m2. V posameznem apartmaju je ena spalnica z dvema ležiščema, dnevna soba z dvema raztegljivima naslanjačema, kuhinja in kopalnica. Apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo, telefonom, imajo pa tudi balkon, kjer lahko uživate v soncu in svežem mediteranskem zraku. Hišni ljubljenčki so dovoljeni - z doplačilom.

Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, plina, vode, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceni najema s tem, da so naši gostje dolžni varovati in paziti na opremo apartmaja in mestu samem poravnati morebitno škodo. V ceno je vključena tudi uporaba ležalnikov ob bazenu (omejeno število), wi-fi na recepciji, animacija za otroke in odrasle, prijava ter turistična taksa. Doplačilo za hišne ljubljenčke je 13€/dan, za parkirišče 1€/dan.

Menjava gostov je ob sobotah. 

Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za letovanje, ki je možno od 26. junija do 4. septembra 2021. 

Za člane sindikata je cena dnevnega najema 60 EUR, plačljivo v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 110 EUR.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 26. maja 2021. 

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet. 

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 31. maja 2021.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Umagu«, ki ju dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si  (zadeva: za letovanje v Umagu).

Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali! 

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si 

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD