Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije|New  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Pula - Pješčana uvala
Biograd - Kamp Soline
Dajla - Bellavista
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Dajla - Bellavista
   
  Dajla
Apartmajsko naselje BellavistaNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za svoje člane sklenil pogodbo o najemu 4/6 posteljnega apartmaja v apartmajskem naselju Bellavista v Dajli.Apartma se nahaja v pritličju z ločeno spalnico z dvojno posteljo, dnevnim prostorom z dvema do štirimi ležišči, kuhinjsko nišo, ter kopalnico s tušem in wc-jem. Opremljen je z vsemi kuhinjskimi pripomočki in tv sprejemnikom. Apartma ima preko lastne manjše terase direkten dostop na vrt.

Do objekta se pride z osebnim avtomobilom. Parkirišča je na urejenem mestu ob stavbi. Plaža je v neposredni bližini, oddaljena 80m od apartmaja. Trgovina je v neposredni bližini.

Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceni najema s tem, da so naši gostje dolžni varovati in paziti na opremo apartmaja in mestu samem poravnati morebitno škodo. Turistično takso plačajo gostje posebej na kraju samem.

Menjava gostov je ob sobotah.Člane sindikata vabimo, da se prijavijo za letovanje v času
od 15. julija do 26. avgusta 2017.

 Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 44 € plačljiva v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane 86 €.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 9. maja.

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 15. maja.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Kranjski Gori«, ki jo dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica , na naslov:

Neodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze,
Kongresni trg 12,
Ljubljana,
s pripisom za Dajlo - Bellavista.

Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali!

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Polona Muhič na Upravi univerze, tel.: 2418-554, oziroma e-mail: polona.muhic@uni-lj.si

 

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD