Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije|New  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Pula - Pješčana uvala
Biograd - Kamp Soline
Dajla - Bellavista
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Biograd - Kamp Soline
   
  Kamp Soline
Biograd na moruNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je sklenil pogodbo o najemu mobilne hiške Tavolara v kampu Soline pri Biogradu na Moru.


Hišica se nahaja v gostem borovem gozdu, tik ob peščeni in prodnati plaži primerni tudi za otroke. Kamp se nahaja v bližini centra mesta Biograd na Moru, do katerega vodi sprehajalna pot.

V kampu imajo gostje na razpolago, aperitiv bar, internetni kavni bar, pekarno, prostor za gril, menjalnica, trgovino, pralnico in sušilnico.

Znotraj kampa se nahaja tudi restavracija, ki vsakodnevno ponuja raznovrstne mediteranske specialitete.

Za aktivni dopust je v bližini kampa več možnosti: otoška igrišča, kjer se dogaja otroška in športna animacija, tereni za tenis, namizni tenis, odbojko nam mivki, smučanje na vodi, balinanje. Za doplačilo je možen najden koles in možnost kolesarjenja do Vranskega jezera. V ponudbi kampa je tudi organizacija izletov v narodne parke (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica) ali zgodovinska mesta ( Zadra,Šibenik) Urejene pešpoti so primerne tudi za tek.

Mobilna hiška Tavolara ( 4+2) obsega dve dvoposteljni sobi, dnevni prostor s pomožnim ležiščem, kot za kuhanje, tuš z WC-jem, teraso z nadstreškom. Hiška je opremljen s klimatsko napravo, hladilnikom, plinskim kuhalnikom, SAT, TV, Wi-Fi je brezplačen.

Več o kampu najdete na spletni strani www.campsoline.com

Stroški tekočega vzdrževanja, plina, elektrike, vode, klime, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, parkirnega prostora za en avto, so všteti v ceno najema. Turistično takso in končno čiščenje (30 € na teden) plačajo gostje sami ob odhodu. V kampu je potrebno ob prihodu plačati varščina v višini 100,00 € za morebitne poškodbe, ki se ob odhodu vrne.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom 8 € na dan.

Menjava gostov je ob sobotah.

Člane sindikata vabimo, da se prijavijo za letovanje v času od 8.julija do 9. septembra 2017.

Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 50 € plačljiva v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane 126,00 €.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 9. maja.

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 15. maja.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v mobilni hiški Tavolara«, ki jo dobite na spletni strani sindikata:
Prijavnica , na naslov:

Neodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze,
Kongresni trg 12,
Ljubljana,
s pripisom za kamp Soline.
Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali!

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Polona Muhič na Upravi univerze, tel.: 2418-554, oziroma e-mail:
polona.muhic@uni-lj.si

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD